torstai 28. helmikuuta 2013

Prokoposke Udoli

Kävimme toissapäivänä kävelemässä Prokoposke Udolissa, joka on aivan upea luonto alue ja vain n. 15 min bussilla Andelin metroasemalta. Alue oli paljon laajempi kuin oletimme, mutta todellakin näkemisen arvoinen. Alue koostui eräänlaisesta paikoin melko jyrkästäkin harjanteesta, jonka päällä kulki kävelypolku. Luulen, että siellä tulee käytyä vielä useammankin kerran kevään ja kesän mittaan, välillä kun on kiva päästä pois kaupungista luonnon keskelle.

Vaikka kuvat ovatkin aika lumisia ei täällä paljoa enää lunta näy, sillä se on aikalailla sulanut jo pois ja ilmakin on hieman lämmennyt. Toivottavasti kevät olisi nyt tulossa, eikä enää kylmenisi!


Maisemaa harjanteen päältä. 
Retkiseurueemme(yksi toki uupuu, kun on kameran takana). 

Tällaistakin erämaata sieltä harjanteen päältä löytyi.


 Sitten asunto kuulumisiin. Olemme huomenna muuttamassa uuteen asuntoon(vihdoinkin!). Odotamme sitä kämppikseni Kaisan kanssa aivan innolla. Asunto on lähellä Zizkovia(joka on tunnettu pubeista ja ravintoloistaan) ja erittäin hyvässä kunnossa. Asunnossa on kaksi isoa makuuhuonetta, keittiö ja kylpyhuone. Lisäksi Zizokvista on todella hyvät yhteydet keskustaan ja aikaa siihen menee ratikalla n. 5-7 minuuttia. Olemme siis erittäin tyytyväisiä saamaamme asuntoon.


Ps. Tässä olisi muuten vielä linkki, jonka takaa löytyy lisää kuvia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti