lauantai 16. helmikuuta 2013

Jotain hyvää ja jotain huonoa.

Tämän hetkinen majapaikka. 
No tänäämpä sitten pääsimme muuttamaan uuteen asuntoomme. Asunto oli hieman sotkuinen asunnossa meitä ennen asuneiden kahden miehen jäljiltä. Aloitimmekin heti siivoamaan. Siivouksen yhteydessä paljastui ikävä yllätys. Nimittäin vessasta löytyi hometta. Hometta ei ollut paljoa, eikä sitä muualla asunnossa vaikuttaisi olevan, mutta päätimme silti, että tänne emme pysyvästi jää. Asumme tämän kuun loppuun tässä ja ensi kuun alusta olisi tarkoitus asua jossain aivan muualla(toivottavasti löydämme jotain hieman parempaa). Harmi sinänsä asunto kun muuten olisi ollut ihan passeli. Kaksi makuuhuonetta ja keittiö sekä vessa ja kylppäri. Toivon mukaan tapaamme huomenna vuokraisännän ja saamme selvitettyä asian hänen kanssaan. Ongelmaa ei kyllä ole, koska sopimuksemme ei ole mitenkään jatkuva kesäkuuhun asti.

Sitten vähän  mukavampia kuulumisia. :) Olen saanut kaikki kurssit(ainakin toivon mukaan) valittua ja tunnit alkavat jo ensi viikolla. Odotan innolla erityisesti elokuva puolen opintoja! Luvassa on mm. seuraavia kursseja: visual theory, script analysis ja survival Czech. Vaikka opintopisteitä pitäisi kevään aikana kertyä reilut 30 ei viikkotunti määrä pahalta lainkaan näytä, vaikkakin tunnin ovat  hieman hassuun aikaan, sillä esim. visual theroy on tiistaisin 19.50-21.25.

Hiljaksiin Praha on alkanut tuntua kodilta, vaikka iso kaupunki onkin. On mukavaa, kun on ystäviä joiden kanssa aikaa viettää ja heidän ansiota tuo kotiutuminen Prahaan on pitkälti ollutkin. Eilen meillä oli mukavan kansainvälinen illallinen kolmen suomalaisen, kolmen italialaisen, portugalilaisen, slovenialaisen ja meksikolaisen voimin. Kansainvälistymisessä on se mukava puoli, että aina sitä jotain uutta oppii. Luulin nimittäin, että käyn vain nopeasti syömässä kaverin luona ja lähden sitten hostellille nukkumaan. Eihän sitä nyt italialaisten kanssa niin nopeasti päästykään. Kaverit kun alkoivat laittaa ruokaa siinä vaiheessa, kun vieraat saapuivat, mutta eipä se mitään, sillä ruoka oli hyvää, kuten myös seuraa.

Ensi viikon alussa lisää kursseista ja muista kuullumisista.

2 kommenttia:

  1. Olisittehan voineet kokeilla pestä hometta pois, jos se on pinnallista, niin sen olisi ehkä voinut pitää aisoissa sen muutaman kuukauden ilman, että siitä mitään terveysvaikutuksia olisi tullut. Tai pieni remppa vuokraisännän laskuun ehkä? :)

    VastaaPoista
  2. Jep, onhan noita homeenpoistojutskia vaikka miten. Esim. siinähän niitä oli kassan vasemmalla puolella kesälläkin ;)
    Elekee luovuttako!!!
    T:Potslojo

    VastaaPoista