maanantai 25. helmikuuta 2013

Kevät tulee!(ainakin toivottavasti)




Eilen käytiin tosiaan katsomassa HC Lev Praha - TsSKA Moskova peliä. Aivan loistavat paikat ja hyvä peli, vaikkei Prahan porukka voittanutkaan. Pelin jälkeen käytiin vielä läheisessä pubissa syömässä hieman illallista. Illalla polvi oli vieläkin sen verran kipeä, että päätin, että maanantai aamuna soitan ensi töikseni sairaalaan. 
HC Levin maskotti.






No aamulla otinkin sitten luurin käteen ja soitin ja vastaus oli, että pitäisi tulla sinne käymään. No otin sitten bussin ja menin käymään ja sain päivystysajan. Istuin sitten vielä odottelemassa yli tunnin ja kun lopulta pääsin sairaanhoitajan luo sain kuulla, että olen väärässä paikassa(vaikka sinne minun nimenomaan oli käsketty mennä). No sitten he ystävällisesti yrittivät saada minulle kuitenkin aikaa ortopedille. Sain kuitenkin kuulla, että heillä on 8kk jonot, joten se siitä. Onneksi tämä kipu on kuitenkin ehkä aavistuksen parempaan päin. Pitää nyt vaan ahkerasti yrittää jalkaa venytellä ja kylmägeeliä laittaa. Jospa se tästä! 

 Sitten vähän mukavampiin kuulumisiin...Kevät näyttäisi vihdoin olevan tulossa ainakin jos sääennusteeseen on uskominen ja kyllä ainakin tänään oli jo selkeästi lämpimämpi. Viikonloppuna satanut lumikerroskin on jo reilusti ohuempi! Huomenna olisi tarkoitus myös mennä katsomaan mahdollista tulevaa asuntoa! :) Lisää asunto kuulumisia siis varmaan tiedossa huomenissa. 
Tänään ajattelin vihdoin tehdä itse ihan kunnolla ruokaa,
joten tässä olikin illan kasvissosekeiton tarpeet.




2 kommenttia:

  1. Mä vaan, että olisko lähetettävä hevoslinimenttiä? :D

    VastaaPoista
  2. No sen putelin tosiaan jätin Suomen maalle... noo kyllä tää jo parempaan on menossa.

    VastaaPoista