lauantai 15. kesäkuuta 2013

Viimeinen viikko menossa!

Viimeinen viikko onkin pyörähtänyt jo vauhdilla käyntiin. Jäljellä on enää 4 päivää. Lähtö täältä on siis ensi keskiviikkona. Tilasin jo valmiiksi kyydinkin lentokentälle, jottei tarvitse kolmen laukun kanssa yrittää julkisilla mennä. Sovin myös tapaavani vuokraemäntämme vahemmat juuri ennen kun taksi hakee minut niin saadaan takuuvuokra takaisin ja jätän avaimet heille.

Tuntuu uskomattomalta, että aika on mennyt niin nopeasti, että kohta on lähdön aika. Viimeisen kokeen tein keskiviikkona ja samana päivänä kävin kansainvälisessä toimistossa, jossa he ottivat kopiot tuosta meidän keltaisesta vihkosesta(Book of academic records). Nyt vaan odotellaan, että opettajat saa arvosanat myös järjestelmään ja sitten he voivat tehdä minulle virallisen Transcription of Records:in, jonka toimitan sitten omalle laitokselleni Suomessa. Lopputuloshan oli arvosanojen osalta viisi A:ta, yksi C ja yksi hyväksytty(pelkkä hyväksytty/hylätty arvostelu). Täytyysiis todeta, että näillä papereilla on helppo hymyillä. Ei mennyt ihan hukkaan lukeminen.

Toissapäivänä käytiin Carinan kanssa tuliaisshoppailua tekemässä ja sielläpä vierähtikin monta tuntia, mutta nyt alkais olla jotain pientä kivaa ihmisille annettavaksi. Muuten tämä loppu aika kuluukin tavatessa kavereita ja ystäviä, jotka vielä Prahassa ovat. Sitä kun ei sitten tiedä koska seuraavan kerran heitä pääsee näkemään. Kävin vielä eilen kampaajalla, jotta hiukset on tiptop kun Suomeen palaan! Illasta käytiin sitten vielä kavereiden kanssa Harleys:issa joka on rock klubi/pubi. Oikein mukava paikka ja hyvää musiikkia. Säät ovat myös viime päivinä suosineet ja mikäs sen mukavampaa kuin nauttia hyvästä säästä vielä näin viimeisinä päivinä täällä.
Jätskillä!

Kukkaloistoa, Václavské Náměstí.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti