maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kavereita ja auringonottoa

Vyšehrad.


Säät eikun parantuneet päivä päivältä! Eilisen päivän vietin Vyšehradissa Alvaron kanssa ja illalla tapasin vielä Gregin ja tutustuimpa hänen tsekkiläiseen kaveriin. Oikein mukava päivä, kun ei ollut koko aika kiire minnekkään. Vyšehradissa alkusi vähän kiertelimme, sitten söimme pientä välipalaa olut puistossa(joita täältä löytyy joka nurkalta) ja sitten iltapäivän vain makoilimme puiden varjossa puiston nurmella. Vyšehradista matkani jatkui joen rantaa ja siellä sijaitsevaan ravintolaan jossa sitten istuimme porukalla kaunista kesä iltaa.




Rautatiesilta lähellä Vyšehradia.
Tänään vuorossa oli lounas Carinan kanssa ja sen jälkeen auringonottoa Parukářka puistossa tässä aivan asuntoni läheisyydessä. Illalla hain vielä vaa'an Carinalta lainaksi ja aloitin pakkailun. Toinen laukku ääriään myöten täynnä ja painoa 20kg eli aika optimaali paketti ja nyt näyttäis siltä, että loput tavarat mahtuu kohtuu hyvin toiseen laukkuun ja käsimatkatavaroihin. 

Parukářka ja upea päivä.
Olen nauttinut näistä viimeisistä päivistä täällä todella paljon. Ei ole ollut tiukkaa ohjelmaa, ei opiskelua vaan kavereiden kanssa ajan viettoa ja loistavasta säästä nautiskelua. Tiedän jo nyt, että Prahaa jään kaipaamaan kovin. Tämä on aivan uskomaton kaupunki ja tämä kevät on todella ollut unohtumaton. Myös uusia ystäviä tulee ikävä, kun heille joutuu hyvästit sanomaan, eikä ole tietoa, koska nähdään seuraavan kerran. Onneksi saan nauttia vielä hetken, eikä kotiin lähdön aika ole vielä huomenna. Vielä yhden allekirjoituksen tarvitsen papereihin ja sen saan huomenna. Muuten huomenna luvassa on uimista ja lisää kavereiden kanssa ajanviettoa, niin ja illalla vielä pienet jäähyväiskekkerit kaverin luona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti